Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΔΒΜ

                                                                                                                                          

                                                                                     ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

                                                                     ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

                                                                      ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

                                                                          ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ
                                                       ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ
                                                 ΔΗΜΟΥ ΖΑΓΟΡΑΣ  -  ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ

Ταχ. Δ/νση:    συν. Μεταμόρφωσης,                                                                                     Αριθ. Πρωτ. 209
ΤΚ 37001, Ζαγορά Μαγνησίας                                                                                          Ζαγορά ,09/01/2014

 Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου σας ενημερώνει ότι η συλλογή αιτήσεων συμμετοχής στα δωρεάν σεμινάρια επιμόρφωσης ενηλίκων συνεχίζεται κανονικά χωρίς χρονικό περιθώριο και έχουν επιπλέον εμπλουτιστεί με νέες ειδικότητες όλων των αντικειμένων.  Η συλλογή των αιτήσεων γίνεται στην έδρα του ΚΔΒΜ στο χώρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (συνοικία Μεταμόρφωσης) αλλά και στο χώρο του πρώην Δημαρχείου Τσαγκαράδας όπως και στα γραφεία των τοπικών Κοινοτήτων κατά τις ημέρες που αυτά λειτουργούν από τους αρμόδιους δημοτικούς υπαλλήλους. Κατόπιν συνεννόησης υπάρχει και η δυνατότητα ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης.
 Όσοι πολίτες έχουν ήδη καταθέσει αιτήσεις συμμετοχής και έχουν ολοκληρώσει κάποιο πρόγραμμα ή ακόμη αναμένουν να ολοκληρώσουν μπορούν παράλληλα να δηλώσουν συμμετοχή για τα νέα προγράμματα, ανεξάρτητα από την προηγούμενη αίτηση η οποία ισχύει κανονικά. Όσοι δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή ξανά μπορούν κανονικά να εγγραφούν σε όλα τα προγράμματα που επιθυμούν. Επίσης έχει καταργηθεί το όριο των δύο συμμετοχών για κάθε εκπαιδευόμενο, συνεπώς είναι δυνατόν κάθε πολίτης να ενταχθεί σε περισσότερα από δύο σεμινάρια χωρίς συγκεκριμένο όριο.
 Προς επιπλέον ενημέρωση των πολιτών αναφέρουμε ότι τα τμήματα που δημιουργούνται λειτουργούν στην Ζαγορά, στον Άγιο Δημήτριο και στην Τσαγκαράδα. Υπάρχει σαφώς δυνατότητα δημιουργίας τμημάτων και σε άλλα χωριά του Δήμου εφόσον υπάρχουν διαθέσιμοι χώροι και απαραίτητος αριθμός συμμετεχόντων.
 ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ – ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΔΒΜ
 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:  6981120257, 2426023708, 2426340250, aipolitis@yahoo.com, kdvm.anatolikopilio@yahoo.com, kdvm33@gmail.com
Τα διαθέσιμα σεμινάρια έχουν αναρτηθεί στο blog του τοπικού ΚΔΒΜ : kentrodiavioumathisiszag-mour.blogspot.gr